How Paranormal Are You?

Every year I give this little quiz.  The questions always change so no one can cheat, and you simply cannot study for it.  No worries.  We’re just having a bit of fun.  Circle one answer per question.

How Paranormal Are You?

1. When someone mentions Dark Shadows, do you think….
A. About Johnny Depp
B. Jonathan Frid
C. Dark Circles under your eyes
D. A and B
E. None of the above

2.  In the Twilight series, which characters teaches the Cullens and wolves to fight together?
A. Jacob
B. Renesme
C. Jasper
D. Bella
E. A and C

3.  What vampire was a private detective of a sorts in a tv show?
A. Nick Knight
B. Angel
C. Spike
D. A and C
E. None of the above

4. In what movie did a werewolf bungee jump?
A. Underworld
B. American Werewolf in London
C. American Werewolf in Paris
D. A and B
E. None of the above

5. A series of books known as the Southern Vampire Mysteries became known as what on a premium tv cable channel?
A. Vampire Diaries
B. Forever Knight
C.  True Blood
D.  Blade
E. None of the above

6. In which movie was the werewolf great at basketball?
A. American Werewolf in London
B. True Blood
C. Buffy the Vampire Slayer
D. Teen Wolf
E. None of the above

7.  In what show do the characters risk losing their heads?
A. Buffy the Vampire Slayer
B. Teen Wolf
C. Kindred the Embraced
D. Sleepy Hollow
E. None of the above

8. What is the go to form for shapeshifter Sam Merlotte?
A. An owl
B. A bull
C. A collie
D. A fly
E. None of the above

9.  How many witches formed the coven in Witches of Eastwick?
A. 5
B. 3
C. 4
D. 1
E. None of the above

10. In the book Witches by Roald Dahl which was made into a movie, what do the witches turn the children into?
A. flies
B. cats
C. fish
D. mice
E. None of the above.

Now after you have answered honestly and no peaking at the bottom of the page.  Let’s see how well you’ve done.

10-8 Correct:  You are so paranormal, you deserve a Thunderbolt 5000 broomstick.
7-5  Correct:  You are paranormal enough to handle one wish from a genii, but you would benefit by watching late night movies.
4-2  Correct:  You have your heart in the right place until a zombie finds you that is.  Watching more late night television could help you improve your score.
I Correct:  Congratulations. You tried.  For that you’ve won the flying beanpot.  Oops!  It’s flown away.  Start improving your knowledge base of the paranormal by watching Harry Potter films.
0 Correct:  Oh dear.  Were you joking with me by getting all the wrong answers?  Are you a werewolf in disguise?  They have the oddest sense of humor.  If not, try again next year and pay close attention to Nights of Passion’s upcoming Spooktacular.  We will be having many paranormal guests.  First a pause.

Jonathan Frid and Johnny Depp. Image Credit: Pinterest

Jonathan Frid and Johnny Depp. Image Credit: Pinterest

Now for the answers:

1. D,   2. C,  3. B,  4. C, 5. C, 6. D, 7. D, 8. C, 9. B, 10. D.

-Susan

Susan Hanniford Crowley is the author of the Arnhem Knights of New York series and the Vampires in Manhattan series. Her two latest releases are Vampire King of New York available now in Amazon Kindle and When Love Survives which is available at Amazon Kindle, Nook, Kobo, Smashwords, etc.

http://www.susanhannifordcrowley.com   Specializing in Vampires and Rare Supernaturals Where love burns eternal and whispers in the dark!

About Susan Hanniford Crowley

Paranormal Romance, Fantasy, and Science Fiction Author
This entry was posted in How Paranormal Are You?, paranormal, paranormal romance, quiz, romance, Susan Hanniford Crowley, True Blood, Twilight, vampire books, vampire movies, vampire television, vampires, What Are You Reading?, What are you watching? and tagged , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.